Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet

 

Hoppet får min själ

att stillatigande skälva

genom den svarta tunnel

som kanske, bara kanske,

leder till gryningens ljus.




Fri vers av Emma Norlin
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Norlin
Emma Norlin