Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om döden


det är det
svarta som
lyser på himmelen
kom en dag
och log mot
mig när
ficklampan kom
då blev det
mörkt i huset
och strömen gick
hem och sov
en natt med mig
och dygnet gick
som en spiral
när strömen kom
hem igen och satt
sig i skåpet
när brandlarmet
gick det brann
i tvättstugan
med gnistor och
sprak och mera sprak
tills jag riskerade
liv och död för mig och gick
in där i elden och började
brinna lite i högra
byxbenet och på
det andra benet
och på tröjan sen
i håret när döden
tog mig bort i från jorden




Fri vers av joje
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joje