Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shatter of screams

Cold snow.
Cold night.

Cold heart.
Cold fight.

Cold hands.
Cold light.

Cold knife.
Cold scream.

Cold blood.

Cold death.




Fri vers av Misse
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-02-18 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misse
Misse