Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är.


Not just another poem.

Du svek.
Du lämnade mej när jag va som svagast.
Du sparkade på min blödande kropp.
Du tog en kniv
Och skar ut min blödande hjärta.
Mitt hjärta, som blöder för dej..




Fri vers av Misse
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misse
Misse