Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointressanta argument

man vaknar.
tittar ut genom fönstret.
snö!
jag bara står å tittar.

skrivkramp?




Bunden vers (Haiku) av Misse
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-02-20 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misse
Misse