Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En 14 årings tankar om kroppen.

Jag tycker rent ut sagt att det är fult att vara sådär jättesmal.
förlåt alla som har den där kroppen som nästan alla suktar efter.

men inte jag.

jag tycker att det är fint med lite mjukhet,
inte någon som virvlar iväg så fort det blåser.
är det verkligen bara jag som inte vill vara riktigt riktigt smal ?
jag förstår mej inte på folket numer.

jag är lite mullig sådär,

och det gillar jag, acceptera, eller dö.




Övriga genrer av Misse
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 12:30



Bookmark and Share


  ospray
Jättebra skrivet
klokt och sunt, tänk om alla
tänkte sådär då skulle livet
te sig annorlunda för många


applåd till dig !!!
2007-07-25

  glasblåsarblå
kloka tankar.
2007-07-25

  albertina
Dina tankar om dig själv beundrar jag. Det är synd att unga människor strävar efter det super smala. Size noll är inget att sträva efter.
Bra tummen upp
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Misse
Misse