Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ni vem jag är?

Måste jag skära mig mera!
För inuti vill jag inte att såren ska bli flera
Skär nig så det brinner i huden som i min själ
Ska jag behöva sätta kniven i mitt hjärta för mitt eget väl
Jag vill inte slösa smink på er som inte ser och ögon utåt tåras
Det skriker inom mig bland er tysta och jag såras
Vill inte att ni ska se vilka djupa sår jag redan bär
Kan ni inte se mina sår, så håller ni mig inte som kär
Låt mig komma i er famn så att jag åter kan skratta och le
Känslor är inlåsta och vill ut och världen känna och se
Kan det brinnande helvetet i min kropp få sluta
Men smärtan är kvar instängd i ett hörn som en ruta

Så om du ser mig bakom min mask och vem jag är
så krossa glaset i rutan så jag kan komma ut, nu och här.




Fri vers av Jessica B
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-03-06 09:05



Bookmark and Share


  Merrlina
\"\"Så om du ser mig bakom min mask och vem jag är
så krossa glaset i rutan så jag kan komma ut, nu och här.\"\"

*krossar glaset åh släpper ängeln fri flyg min vän *
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B