Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal Dikt.


Längtar ut....!


Känner min som en apa i en bur.
Vet inte vad jag ska ta mig till.
Hjärta bara längtar ut.
Försöker att förklara för dig hur jag känner men det kommer inte fram ett ord.
Är rädd för att såra dig för djupt.
Vill bara att ska fösrtå.

Jag är den enda för dig men det räcker inte för mig.
Sitter fast i ett litet rum med dig.
Vägarna bara komer närmare och närmare.
Du bara sitter i ditt hörn och ler när du närmar dig mig med vägen bakom dig.
Försöker att klättra på vägen min men kommer inte över alls.
Visar att jag inte vill vara med mera nu.
Jag är ingen docka som du bara kan göra vad du vill med.
Hjärtat mitt är inte längre helt utan helt förstört.

Har ingen lim åt mig?
Snälla någon säg att ni har lim åt mig.
Måste bara få mitt hjärta helt igen.
Har försökt med allt i detta förhållandet.
Men det kommer snart att spricka.
Men jag älskar dig men hjärtat mitt vill något annat.




Fri vers av Jessica B
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B