Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut slut..


Allt tog slut.
Alla timmar och dagar vi hade tillsammans är redan slut.
Hjärtat mitt längtade ut.
Satt timma efter timma visste inte hur jag skulle säga det till dig.
Paniken och ångesten var som jobbigast.
Allt jag vill säga är förlåt för allt jag sa men jag menade inte att såra dig.
Men du betyder bara som en vän för mig.

Ligger vaken ännu i min säng.
Har inte fått en blund på flera nätter.
Men jag saknar dig inte.
Bara som en god vän.

Allt var så fint när vi var tillsammans men nu orkade hjärtat inte längre att gå.
Tills denna dag så slutade hjärtat att slå för dig fast jag har lovat dig att mitt hjärta skulle slå för dig livet ut.
Men kärleken varar inte förevigt.
Hjärtan krossas det är inget man kan hjälpa.




Fri vers av Jessica B
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 08:04



Bookmark and Share


    Skrivarn
Aj aj aj vad smärtsamt skrivet:( Men du beskriver kärlekens fruktansvärdhet mycket väl...
2008-11-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, en fluffig text om saknaden efter den som man älskade så
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B