Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sissta kyssen!


Kysser de ja älskar mest av allt men ändå döligt för kroppen.
Tänk om man kunde sluta att kyssa denna underbara pinne som aldrig kan ta slut.
Har inte alltid varit så att ja kysser en dödlig pinne.
Hur kunde de bli så här?

Ligger nu i graven och väntar på att nån ska ge mig den sista kyssen ja aldrig glömmer.
Vill pussa den ömt en sissta gång innan jag får min sissta vila.

Fick vänta i tre dar i graven min på att nån skulle komma och sätta i den dödliga pinnen i jorden min.
Sträcker upp hela handen för att få tag i den.
Dra ner den i jorden.
Suger på den för att få känna den ljuva samken i mina smaklökar.
Skönt att ja fick min sista ciggaret




Fri vers av Jessica B
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-11 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B