Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Drömmer om en tid för mig själv.
Utan kärleken som döddar en i sina drömmar.
Allt för ofta känner mig rakbladets djupa dagar.
Blodet rinner lika snabt som tiden rinner i väg.
Allt kommer inte att sluta just här utan om några timmar är slutet slut.
Låt ingen plåga dig i dina drömmar.
I din dröm kan du bestämma själv hur allt ska vara utan att du ska kunna vakna upp.

Drömmar är för speciella för att kunna förstå.
Men en dag kommer man att fatta sin dröm vilken chans man har i livet.
Men i drömmar brukar det inte handla om ödet utan vilken styrka man har kvar att ge till dom man älskar mest.
Det är inte alltid man blir älskad tillbaka.
Ge aldrig upp hoppet fast allt känns bara skit i livet.
Dröm om den gången du hade den du älskade mest av allt hur det var.
Tills den sista dagen man hade tillsammans gör en bara ledsen och arg hjärtat bara sprack i tusen fina bitar.
Lita aldrig på kärleken i drömmar eller i värkligheten.
Man blir bara sårad såren blir bara djupare och större för varje dag som går.




Fri vers av Jessica B
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 16:12



Bookmark and Share


    Skrivarn
Filosofen Jessica har så rätt, det är så här livet ska förstås:)
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B