Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissa vem jag är


Jag är en mask som täcker hela mitt ansikte.
Bara en riktig kompis kan se igenom masken.

Ingen vet vem jag egentligen är.
Kärleken gör bara ont.
Man bli bara olyckligt kär.
Det är bara trasiga hjärtan hit och dit.
Slösar inga tårar för någon som inte ens finns.
Ingen smärta i mitt hjärta som inte ens känns.
Inte tänka på någon som gör en illa.
Det bränner inuti.
Det gör ont över allt i min lilla kropp.
Jag vill bara att elden ska slockna så slipper det gå ännu djupare i min själ.
Kan inte släppa någon som inte existerar i mitt liv.
Det känns som att du aldrig har funnits i mitt hjärta.
Jag drömmer om dig men då är bilden suddig man kan inte se eller känna dig.
Det är skönt de.
När jag går förbi dig så hör ja dig inte eller ser dig inte.
Du är bara luft för mig.
Du är ingenting utan mig.
Jag är någonting utan dig.
Du vet ingenting hur jag känner mig när du bara lämnade mig.
Jag är inte lika stark som jag var då jag har blivit svagare.
Jag saknar dig inte.
Du bara lekte med mig.
Så ska det inte vara.
Jag älskade dig men nu känner jag ingenting för dig.
Jag kommer aldrig kunna förlåta dig.




Fri vers av Jessica B
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-06 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B