Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kroppen säger nej

Du sätter dig ner
Då känner du hur benen värker
Kroppen ropar hjälp!

Du är trött
Kroppen orkar inte det du vill att den ska orka
Du känner dig stressad, och har tusen saker att göra
Men ingen ork
Du har förbrukat din ork, för flera veckor frammåt.
Du lyssnar inte på din kropp!

Då stannar du upp
Nu orkar kroppen inte mer
Den kastar in handuken
Ropar hej kom och hjälp mig!
Jag vill inte mer
Du skulle lyssnat på hjälpet
Du fick en varningsklocka du inte lyssnade på.

Tänk om, så du inte blir utbränd när du är sexton
Ta en dag som är din dag
Inga planer
Då kommer du leva längre
Och orka mer.




Fri vers av Uppochner
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-03-10 13:56



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Sant! Vilken vis text...
Bravo
/I :-D
2007-03-15

  Charly
Det lustiga är att jag satt och funderade innan idag på att skriva om samma sak. Det kändes nämligen som om min kropp har sagt ifrån! Det yttrar sig i många olika aspekter, men din text är klok och viktig.
2007-03-10

  karolina d
Vilken viktig och klok text. Kroppen är också klok och du kan välja att lyssna till den. Lyssna till dina ord de är visa.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner