Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek - den svåraste känslan att beskriva, ändå är de det flest försöker sig på


Kärlek - helt enkelt

Sättet du ser på mig, sättet du rör mig
Sättet du ler mot mig, sättet du förför mig

Jag blir som fast i en hypnos, blir fast liksom i ett slags trans
och jag inte tänka mig hur livet skulle sett ut,
om du inte där fanns




Övriga genrer av Uppochner
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-29 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner