Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej klar


En titel utan titel so far

Jag vill vara oersättlig
Jag vill att du ska vara beroende av mig
Lika beroende som man blir av cigg
Och jag vill betyda allt för dig

jag vill betyda något
och vara det där du aldrig fått
jag vill vara ditt allt
för utan dig är mitt hjärta kallt

För jag vill vara din, föralltid och tiden efter det




Fri vers av Uppochner
Läst 451 gånger
Publicerad 2008-03-30 17:36



Bookmark and Share


  Markus Alm
Som sagt, sista meningen skär ett snitt i mitt hjärta så fint sagt är det...
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner