Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske får till några rader till senare.


Den som ljuger den suger

When I look in to your eyes
All the things you say just looks like lies
Because the eye can tell
If your words will make you go to hell




Fri vers av Uppochner
Läst 608 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 21:15



Bookmark and Share


  hurt and broken
åh,du är bara såå bra!!!!
Älskar titeln åxå..!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner