Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenskalektion 16 april - 08 Skriv en dikt till en bild :) (eftersom jag inte är stödmedlem kan jag inte ladda upp bilden, men jag valde i alla fall en bild på en söt katt som ser lite vild ut.


Med rädslan att bli sårad lät hon ingen komma för nära

Chickatiwaowao – ett ljud att bryta tystnaden
En intresserad blick, en undran om vad som ska hända sen
En hopplös förälskelse, en het romans
En undran om vad som hänt om han inte fanns
En rädsla att hålla fast för länge, falla för hårt
En undran om varför kärlek ska vara så förbannat svårt
Klistrar sig fast vid en hård och självsäker fasad
Tjeck, go, trevlig, snygg och alltid glad

Får inte bli tråkig, får inte bli ointressant
Får inte göra misstaget, får inte bli årets klant
Håller sig fast vid skalet – flirtar vilt och galet
En kyss, hon är knappast den som undan väjer – skrattar och säger:
”Jag är ett vilt barn, vad får dig att tro att jag ska fastna för dig?
Tror att du har vad som krävs för att tämja mig?”




Fri vers av Uppochner
Läst 576 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner