Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla gris

Du vet, lilla gris,
att du sökt smärta igen
som så många gånger förr
att du lekt med döden
för att det skrämmer dig

Du vet, lilla gris,
att du åter låtit dem ta din oskuld
lika smärtsamt som din första gång
att du lekt slyna
för att det drar ner dig

Du vet, lilla gris,
att du fläckat ner dig själv,
igen, när allt börjat bli bra
att du vänt dig bort från hjälp
för att det skär i dig

Du vet, lilla gris,
att du valt att lida,
som alltid annars
att du måste må dåligt
för att allt ska vara rätt




Fri vers av Agorafobi
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agorafobi
Agorafobi