Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än imorgon

Vi vet båda att det här inte är kärlek
Vi vet båda att det här bara är en flykt.

Vi vet det,
vi vet båda att vi vet
men vi låtsas ändå
vi blundar och glömmer
att vi efter imorgon inte ses igen

Jag vet att du inte älskar mig,
lika lite som jag älskar dig
men jag önskar att höra det,
jag kräver att du säger det

Vi vet att det här inte är kärlek
att vi möts endast för att vi delar samma ensamhet
vi möts för att dela något
något som vi för en stund kan låtsas är äkta
och sedan aldrig tänka på igen

Du vet att jag inte älskar dig,
men jag ser att du behöver låtsas att det är så
bara för nu

Imorgon har det här inte hänt
Vi vet båda att det här inte är kärlek




Fri vers av Agorafobi
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-11 16:20



Bookmark and Share


  coffe
stark och äkta/c
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Agorafobi
Agorafobi