Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet.

För jag vet att intorkade tårar känns stela.
Jag vet att blodsprängda ögon inte är klädsamt.
För jag vet att floder längs kinder skrämmer dig.
Jag vet att bräcklighet gör dig rädd.

Du kan inte se mig gråta utan att ta ett steg tillbaka.
Det sårar, men älskling allt jag vill är att du håller om mig.

För jag vet att darrande läppar visar svaghet.
Jag vet att en sprucken röst gör dig osäker.
För jag vet att gråtens svullnad berättar för mycket.
Jag vet att uppgivna skrik driver dig så lång bort.

Du kan inte se mig gråta utan att vända bort blicken.
Det sårar, men älskling allt jag vill är att du håller om mig.

Du förstår inte, älskling.




Fri vers av Agorafobi
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-11 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agorafobi
Agorafobi