Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror.

Du tror att din smärta är din egen
att ingen lider på samma genuina vis som du
att du är ensam om att våldsamt gråta, spontant av ingenting

Du tror att bara du kan förstå hur det är se världen genom bittra ögon
att ingen annan förstår just hur fruktlöst livet är
att bara du vet att imorgon kommer vara lika plågsam som idag

Du tror att bara du överlever genom självdestruktivitet
att bara du har har varit sönder från första början
att ingen mer kan förstå hur det är att inte vilja älska det du ser i din egen reflektion

Du tror att bara du har bestämt dig för att glädje är en börda
att bara du får en besk smak i munnen av att le
att du är ensam om att hålla masken, för att det ändå snart ska ta slut.

Du tror att du är alldeles ensam




Fri vers av Agorafobi
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-11 15:41



Bookmark and Share


  Freeman
Glad att jag hittade till din sida...dina dikter ger så mycket, tack för att du delar med dig.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Agorafobi
Agorafobi