Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulörernas betydelse

 

Röd

Röd som hjärtat

Hjärtat - kärleken

 

Blå

Blå som havet

Havet - friheten

 

Gul

Gul som solen

Solen- Värme

 

Grön

Grön som gräset

Gräset - barfota

 

 

 

 




Övriga genrer av Cacharel
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-20 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel