Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En njutelse för mig....

 

När du når mina öron

då njuter jag

Du får mig att njuta

koppla av

Och må underbart inombords

Mina tankar skingras

Du går rakt in i mina tankar

jag får utlopp av att få ut dig ur munnen

Känner hur det vibrerar på min tunga

Musik är så underbart och får mig att sjunga

vilket jag älskar.....

 

 




Övriga genrer av Cacharel
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-20 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel