Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är ett bra liv? hade nog lite större ambitioner med denna text, men det blev inte så som jag tänkt från början...


definiera liv...


så stort, svårt att beskriva
men jag tror att jag lever som mest
på morgonen, innan daggen torkat.

eller på hösten med alla färger
då jag äntligen vaknar, tittar upp
och möts av ett regn så renande.

fast det är klart,
om livet ska mätas i tillgångar
ligger jag nog rätt risigt till

jag äger inte speciellt mycket
tillgångarna räknas igenom snabbt,
men att skratta tills man kiknar är gratis.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 622 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén