Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek och kyssar

En skin Över
Horisonten, älven,
Världen och mig
Över kärlek och hopp
Att kyssa och sånt
Jag bara vill att
Du ska vara nära
Mig och mitt liv
Med död och hopp
Igenom älska och dö
Kärleken sprids igenom
Mitt hjärta till mina lungor




Fri vers av joje
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 16:56



Bookmark and Share


  Carlita
jag gillar denna..

\"Kärleken sprids igenom
Mitt hjärta till mina lungor\"

ibland är det så man andas, läckert :)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

joje