Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten lystrade (haiku)

Katten lystrade - - -

Osmorda gångjärn - eller

jamade dörren?!




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-05-09 16:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när du står
precis framför mig
känner jag mig
rätt bakom
2007-05-10

  lodjuret/seglare VIP
jämföra mig med ena dörr
jag tycker mig ha hört oljan förr
kanske när smorde någon veken
eller bara hällde den under steken
men jag föredrar sill
vare sig du hellre vill

texten får
fyra sillar utan suparsånger
kanske leder det till ånger
2007-05-10

  Paulina LH VIP
Väldigt bra! :)
2007-05-09

  KonstigaKatter
Vilken skön haiku! :)
2007-05-09

  Jessica Ebbesson
Vilken kul sötis!
2007-05-09

  Maud Li
Skön bild! Ljudsatt dessutom! ;)
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP