Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Uteliggaren

bar GT:s väderprognos

bakvänd på vaden




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-17 15:32



Bookmark and Share


    Donna
om livets olika villkor......oundvikligt sant verklighetsskildrande haiku...
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP