Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaxerna...

Galaxerna dras

obönhörligt från varann

Måste samla mig!




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-05-17 16:21



Bookmark and Share


    Nattviol
som en sorts opponenter
pluspol mot pluspol går
ju inte så bra...
vi är ju alla på drift
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP