Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har mycket att säga men ändå inget. Livet är fragment och jag förstår mig inte på mig själv. Enkel och komplex på samma gång.


Spånar

Jag är full av liv
men är helt tom.

Jag är lycklig
men trött och olycklig.

Livet är enkelt
men besvärligt.

Hur ska jag göra?




Övriga genrer av ceicli
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 22:06



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
se till ditt inre och känna efter vem du är så hittar du själv svaret tillslut
2007-05-21

  Nikolai Jungsin VIP
Harmoni..
Balansen och dansen mellan motpolerna..
kanske du behöver vända upp o ner på tillvaron lite och landa på fötterna?

men fint spånat
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli