Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depressionen slår på mig med ilska nävar...


Orkar inte mer!

Så enkelt är det.

Livet svingar sig som i en lian och jag har bara att hålla taget.
Hårt!
Fingrarna blir vita av att klamra sig fast.
Ändå pendlar jag.
Från djup förtvivlan och ensamhet.
Till glädje högt upp i himlen.

Lämna mig ifred!
Sovandes i mitt ide!




Övriga genrer av ceicli
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 00:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Precis så kan det vara ibland, bra beskrivet!
2015-10-31

  Anna Nickolausson
livets bergodalbana
2010-12-02

  Angeldust
Livet i sitt rätta element..som en berg å dalbana.bra skrivet det är ju så livet ser ut, för dom flesta /ha det bra kram Tinny
2008-07-04

  SandraEriksson
Skulle aldrig kunna skriva så fint som du. Lovar dig att jag alltid lyssnar på dig i alla lägen. Så jag tänker absolut inte lämna dig ifred.=) Du är duktig.
2008-04-23

  Novemberblomman
Livet är en kamp mellan gott och ont hela tiden...
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli