Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en vän!


Du är stark som gräset när vinden blåser hårt

Du har en stor personlighet!
Du är orädd!
Du vågar visa ditt inre!
Du tar ansvar!
Du sätter gränser!
Du kräver respekt!
Du är generös!
Du sitter fast som gräset i roten när det blåser!

Stark
Envis
Seg

Lev livet du är värd att leva!




Övriga genrer av ceicli
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-15 03:33



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Du är riktigt duktig jag är stolt över dig. <3
2008-04-30

  Nikolai Jungsin VIP
En mkt fin dikt och jag känner mig berörd.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli