Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag letar fortfarande!


Finna fann funnit

Att finna sin egen väg
är ett hårt arbete.

Att övertyga andra om
att ens väg är rätt
är ofta svårt.

Men det svåraste är ändå
att själv tro på
att den väg man valt
är den rätta.




Övriga genrer av ceicli
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 19:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Visdomsord!
2012-09-07

  Nikolai Jungsin VIP
Du är helt klart på rätt väg.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli