Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon i hemmet

Tre aktörer:
Mamma
Barn
Pappa

En miljö.
Hemmet.

Barn är i monsterstadie.
Har alltid varit envis dock.
Är pappas flicka.

Mamma har tålmod -7.
Ryar och gastar för allt och inget.
(har låg självkänsla oavsett vad hon säger)

Pappa är oftast lugnare.
men har kvällsarbete.
Blir väldigt arg när han blir väckt för tidigt.

Mamma gastar på barn.
Barn gastar på mamma.
Mamma och pappa gastar på varandra.

Jag ser inga vinnare.
Bara förlorare.
Vad kan jag göra?
Vad vågar jag göra?

Det gör så ont!




Övriga genrer av ceicli
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 15:01



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Släpa alla tre till nannyakuten och släpp fan inte ut dem innan de beter som folk :)

ett vanligt drama men nog så beklämmande..skickligt skildrat.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli