Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt är det någon som fyller mitt inre


Min rädsla

Min rädsla är att inte vara önskad
Det överskuggar allting
Aldrig så att jag utplånar mig för att få sällskap
Nej aldrig

Men står jag inför möjligheten att bli avvisad
av någon som är viktig för mig

magont
ångest
panik

Det är minst tio år sedan
det kändes så här sist
Ska det här vara min
variant av kärlek?

Levande
men ändå död!




Övriga genrer av ceicli
Läst 480 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-25 00:50



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag tycker särskilt om den här meningen

\"Ska det här vara min
variant av kärlek?\"
2007-09-10

  Mangal VIP
Väl fångat! Känner igen. Men inte död, väl? Bara rädd för att leva, eller? Gillar!
2007-07-01

    JJ VIP
Bränt barn skyr elden....vi är fler som räds att bli avvisade! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli