Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Time is everything I have.

Kom och umgås lite,
kramas lite.
Sätt på mig i helgen,
kom och hångla lite.

My patience\'s running out.

Kom och titta lite,
kläm lite.
Berätta för alla vad vi gör,
skryt lite.

My bare skin just want your tuch.

Kom och prata lite,
viska lite.
Ta med dig vispgrädde,
kom och snuska lite.




Fri vers av Isola
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-16 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola