Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens tvåsamhet

ensamheten, en gång min vagga,

blir snart min grav.

enda sällskapet är spökena i mitt huvud

vilka säger; - vi har väntat länge nog!

att lite avsides betrakta livet

är betungande och river sönder min själ.

 

~för vad är allting värt utan någon att dela evigheten med?~




Fri vers av Tony Lundén
Läst 845 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-14 22:46



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt och en fråga väl värd att fundera på!
2011-01-10

  Suzy med punkterna
Tänkvärt och väl skrivet.
2009-03-11

  aol
mn kan dela evigheten men alla är vi ensamma i oss själva
bra srivet
2008-10-26

  Muzze
väl valda ord, så kristallklar i sin korthet.
fantastiskt!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén