Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet

vita lakan, linnelärft
skogshallon avlöser smultronen
på strå. vind
skogsvioler, andning
träbark mossa, grönskimmrande

maskätna möbler
vildvin - maskrosvin - blåbärsvin
flaska efter flaska, grönskimmrande
brännässla

tallar med rötterna uppåt
vanställda
innanmätet urgröpt
grötfyllda fat med smörklicksöga

vi fick inte röra - bara titta




Fri vers av Tiina
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 23:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
skimrar i första versen som skogsvioler... nära växer nässlorna...rotvända furor... ser jag barndoms bilder...?
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina