Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka rättstavad


Längtans kärlek



Min Längtans kärlek
sökte jag
längst med stränder, där månen lånat ut sitt ljus,
jag lyssnade till vågornas bud

I städer sökte jag, på cafeér, längst gator
med vita gatljus som lyste upp min väg

Miles Davis spelade för oss,
du log och somnade in

Ditt värmeleende stannade kvar




Fri vers av Tiina
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 21:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt om längtan... om sökandet och finnandet... ja...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina