Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag eftermiddag



En söndag eftermiddag
blåste livet förbi med en sådan kraft
att hatten hade svårt att sitta kvar.

De långa knästrumporna
korvade sig
runt vristerna
Kyrkklockorna tonade ut i fjärran.

Bristen på fängelsevakter
fick andnöden att växa.
Ensamheten
lockade inte lika mycket längre.

Cellernas gemenskap klonades i samma takt
som indragningarna aviserades.

Endast en värktablett i veckan efter månadsskiftet
stod det att läsa i internposten.




Fri vers av Tiina
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-08-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina