Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden tryter

Orden tryter
Någon håller för min mun
Jag vill ropa...

Svältfödd
Skuggad
Inte synas - inte höras
Tyst tyst tyst
Du tar för mycket plats...

- Vems plats?

Lusten kvävs



Kvävs den mindre om rösten tystnar?

Du manipulerar - ekar i mitt huvud....

Bygga luftslott -

ingen budget

manipulera - trixa - mörka

respekt
Vem äger respekt? Vem äger makt?
Vem äger tid? Vem äger verkligheten?

Nuet -

Behöver luft
Behöver kontroll

Dagarna går i ett -

I väntans tider
då allt händer bakom kulisserna
Sopas under mattan

Placeras djupt in i skåpens
innersta skrymslen
Ytan ska poleras, det ska städas,
fasaden är viktig

Rappningen på mitt hus blåser bort i stormen
Tänderna glänser vita
huggtänderna vässade
gnisslar elakt

Tungan vrider sig och något går i baklås

\"Jag kan hålla inne din lön!\" ekar i mitt huvud,
medans etiketterna fastnar på sitt tusende kuvert

Förtroendekapitalet sviktar
Lojala krigare,
nickedockor vänder kappan efter vinden





Fri vers av Tiina
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 15:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubrikens \"orden tryter\" är den enda som inte stämmer med texten... orden flödar och ditt budskap framstår tydligt... ja...
2007-08-15

  Jan Linderoth
Håller med Anders P, bara det att dn här skulle nog vrålas snarare än att läsas!! Starkt!
2007-08-14

  Anders P VIP
Andas vanmakt. Fragment i ett flöde som nog ska läsas högt för att riktigt komma till sin rätt.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina