Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom ängeln du är

Liksom ängeln du är, skrattskaparen
Ett ljus i mitt bröst

Och varje dag kommer att leda till imorgon
Imorgon blir en dag till utan dig
Men sitt inte uppe och vänta, låt bara lampan lysa
För alla vägar som jag kanske kommer att ta
kommer alla att en dag leda tillbaka till dig




Fri vers av Uppochner
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 21:00



Bookmark and Share


    Felicia Nordin
Jättefin. Gillar stilen på den.
2007-10-10

    Fallingforyou
Härlig! Väldigt vacker.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner