Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som handlar om kärlek. Skriven på Barents Litteraturläger.


Shadows

In the dark night,
a shadow moves.
It runs fast,
yet slow.
It hunts for something,
something sweet,
something beautiful.

It\'s only a shadow,
and can\'t truly live.
It need something,
to make it whole.
Something loving,
to melt it\'s frozen heart.
The shadow needs love,
to truly live.

I am a shadow,
hunting for love.




Fri vers av Embracy
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-02 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy