Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra Haikus.

Regnet faller tyst.
Dimman ökar i tjockhet,
Solen tränger in.




Fåglarna kvittrar.
Sommarsolen gassar hett.
Pistoler knallar.




Höga fjälltoppar.
Stillarliggande stenar.
Massvis med myggor.

Alverna hurrar.
Himmelen blänker vackert.
Det onda kommer.




Bunden vers (Haiku) av Embracy
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-08-02 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy