Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppgift av Mikko Myllylahti. Den är väldigt oputsad.


Romanbörjan - Efter Olyckan.

Ingen hade anat att detta skulle hända. Ingen hade trott det var möjligt. Han var en av de få som lyckades överleva. Husen hade rasat och miljarder människor hade dött. Han var glad att ha överlevt, men ändå inte. Alla lagar har försvunnit, folk gör vad som helst för att överleva. Vad som helst...




Prosa (Novell) av Embracy
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-08-04 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy