Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt baserad på en bild vi fick se. Handlar om fjällen.


Fjälldikt.

Fjällens orörda natur,
är vacker i alla väder.
Fjällens fina forsar,
strömmar vilt och fritt.
Utan hinder och utan ände,
rinner forsen vidare.
Fri från utsläpp och annat smuts.
Med vatten klart som kristall.

Glittrande och glimmande,
flödar floden vidare.
Utan hinder och utan ände,
rinner den för evigt.




Fri vers av Embracy
Läst 1813 gånger
Publicerad 2007-08-02 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy