Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I synnerhet dedikerad till Ylva, Louise, Lovisa, Amanda, Julia, Antonia, Agnes och Izabell, men även till de andra lägerdeltagarna.


Litteraturlägret.

Jag spenderade underbar tid med er.
Fylld med skratt, prat och glädje.
Men veckan var allt för kort.
Och snart så rycktes ni bort.

Jag tänker tillbaka,
tillbaka till den där veckan.
Den där underbara veckan med er.


Jag skulle så gärna sett,
att den där veckan var längre.
Eftersom den var så underbar.
Jag saknar er verkligen.


[[Inte direkt tillhörande dikten, mer inriktat till de andra deltagarna: Vi borde göra en återträff någon gång.]]




Fri vers av Embracy
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 19:47



Bookmark and Share


  Andunelen
:D kan inte annat än att le.
En återträff vore helt underbart, jag vill så gärna tillbaka.
Fin text i alla fall, härlig.
2007-09-02

  aPorcupine
Du är inte ensam om att sakna!

Och angående återträff, det var en grymt bra idé! :D
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy