Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppgift vi fick på litteraturlägret. Uppgiften var att skriva om en sten. Mona Mörtlund gav oss uppdraget.


Stenar.

Stenar har nästan alltid funnits.
Dem är äldre än de mesta,
och lever längre än dem flesta.

Stenar är bra till mycket.
Man kan koncentrera sig på dem,
istället för mindre smärtor.
Dem kan även göras om,
till fina prydnadsfigurer.

Stenar kan symbolisera evigheten.
Dem har uppnått odödlighet.
Vi skulle kunna lära oss mycket av stenar,
om dem kunnat tala.




Fri vers av Embracy
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-08-02 14:25



Bookmark and Share


  aPorcupine
Jag gillar verkligen den här. Speciellt:
\"Stenar kan symbolisera evigheten.
Dem har uppnått odödlighet.\" - det är så klockrent! :)
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Embracy
Embracy