Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utdrag ur systrar i jeans - fjärde sommaren s 262


Oförbjuden kärlek

- Men vad Vill du göra då?
- Vill du verkligen veta det?
Hon nickade, trots att hon visste att hon inte borde. Hon skulle aldrig ha frågat. Hon borde inte vilja veta.
- Jag skulle vilja dra med dig ner på marken, lägga dig ovanpå mig och rulla ner för kullen tillsammans med dig. Sedan skulle jag vilja ta av dig alla kläderna och kyssa dig precis överallt. Därefter skulle jag vilja älska med dig på gräset därnere.
Han pekade på en plats vid foten av kullen.
- Sedan skulle jag vilja få somna med dig i mina armar, vakna upp i solnedgången och göra om alltsammans en gång till.
Hon slöt ögonen. De var ute på farligt vatten nu. Naturligtvis såg hon alltihop framför sig, kände likadant som han och önskade att de kunde göra precis det han beskrivit.
- Och vad Tänker du göra då? Viskade hon.




Prosa (Novell) av Uppochner
Läst 682 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 22:04



Bookmark and Share


    sleepwalking
mysig! du gör så att man vill veta vad som händer sen!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner