Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borttappad.


En känsla av deja vu

Jag är
som en fisk
i ett akvarium
som en gång har simmat runt
i Indiska Oceanens vatten

(Men det var längesen nu
Det är slut med det nu)

Det är ett ganska litet akvarium
och jag simmar runt
runt
och undrar
varför jag aldrig kommer hem




Fri vers av Pezina
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-04-10 20:53



Bookmark and Share


  vissla
fin dikt....vilka dimensioner, akvarium och havet
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pezina