Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska handla, ska du ha nått?

- Ey, jorden anropar!
- Va? Hon tog av sig musiklurarna och sneglade tjurigt mot honom
- Jo jag sa det att om det regnar hörapparater imorgon kan du alltid ta ett par, han log retsamt.
- Jo jag sa att jag ska till affären, är det något du vill att jag ska köpa med mig till dig? Fortsatte han

Hon tänkte efter
Nä choklad ville hon inte ha idag, nötter kanske? Nja, det räcker nog med pepparkaksburken och långfilmen på fyran.

- Nja, jag tror jag klarar mig
- Inga chips eller något till ikväll då? frågade han undrande
- Nej.

Ikväll ville hon inte ha chips eller godis eller något sådant, hon var helt enkelt inte sugen. Det enda hon riktigt längtade efter var att få njuta av långfilmen och att få suga in doften av hans hår och känna att han var nära.

- Eller du föresten! Kan du ta med dig ett femtiotal pussar, ca tio kyssar och så många mjuka mysiga kramar du kan hitta? Jag tänkte testa ett nytt recept jag hört om, den perfekta myskvällen tror jag det kallas. Hon log.
- Glöm inte att lägga dig själv i korgen också, det är kryddan på \"den perfekta myskvällen\". Det funkar inte utan den extra kryddan, då kan det lika gärna kvitta.

Han tänkte efter.

- Okej, det ska jag försöka fixa. Men ska vi inte ha nån förätt innan jag åker då?

Så gav han henne en sån där längtans kyss, som man inte kan få nog av, stängde dörren med ett leende. Kvar var hon. Hon satte sig i soffan igen, tog på sig lurarna och väntade.
Väntade på \"den perfekta myskvällen\"




Prosa (Novell) av Uppochner
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-01 18:22



Bookmark and Share


  Junibarn
ÅH vad fint skrivet! Så otroligt bra! Älskar!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner